Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: نخستین دستگاه هوشمند آب و هواشناسی در کشور که به همت محققان دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان طراحی و ساخته شده است امروز (سه شنبه ) با حضور رئیس اداره هواشناسی کشاورزی کشور و جمعی از دانش آموختگان و محققان این دانشگاه رونمایی شد.

«معین ملامحمدی» عضو ملی نخبگان کشور و مدیر این طرح در حاشیه رونمایی از این اختراع در حوزه کشاورزی گفت: این دستگاه به همت محققان دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان طراحی و ساخته شده و برای نخستین بار در کشور رونمایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات، طراحی و ساخت این دستگاه به مدت چهارسال توسط 30نفر از پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه ولیعصر رفسنجان و با هزینه 900میلیون تومان انجام گرفته است.

ملامحمدی افزود: با توجه به وجود بحران آب و کمبود منابع آبی، بارندگی کم و تبخیر زیاد آب و همچنین افت سطح سفره های زیرزمینی آب در این شهرستان و در کنار این معضلات، بروز سرمازدگی و گرمازدگی های دو سال اخیر، می طلبید در رفع این معضلات دستگاهی طراحی شود. امسال بیش از 650 میلیارد تومان خسارت ناشی از پوکی پسته در رفسنجان داشتیم لذا طرح های هوشمند در راستای مدیریت صحیح منابع آبی نیاز است تا محصول احیا شود و رونق اقتصادی را شاهد باشیم.

وی خاطرنشان کرد: نحوه استفاده از این دستگاه هوشمند آب و هواشناسی Meteorology به این شکل است که کشاورز می تواند مزرعه خود را به این دستگاه معرفی و موقعیت را ثبت کند و مزرعه هر دو ساعت پایش می شود و سنسورهای دما، رطوبت، باد و ... که به این دستگاه وصل هستند به طور لحظه ای تغییرات و اطلاعات مزرعه را ثبت و اعلام می کند.

رفسنجان با بیش از 80 هزار هکتار باغات پسته اقتصادش بر پایه این محصول صادراتی قرار دارد.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۵۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،جمال فرخ زاده با بیان اینکه از این تعداد کنتور موجود ، ۴۹۵ دستگاه در سال ۱۴۰۲ نصب شده است افزود: نصب کنتورهای هوشمند با اولویت مشترکان پرمصرف و هدف مدیریت این گروه از مشترکان که بیش از ۹۰ درصد مشترکان استان برق مصرف می کنند و همچنین برای مشترکان جدید متقاضی دریافت انشعاب برق در راستای خدمات دهی بیشتر و پرهیز از هزینه دوباره بابت تعویض کنتور در سال های آینده انجام می شود.

وی در راستای سایر اقدامات انجام شده در سال گذشته افزود: اجرای ۶۷۱ پروژه عمرانی برق رسانی با مبلغ ۹۲۱ هزار و ۲۵۵ میلیون ریالی از عمده فعالیت های مدیریت توزیع برق در سال ۱۴۰۲ بوده است.

فرخ زاده به ۱۸ هزار و ۸۰۰ متر تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در دهستان طرود و روستاهای دیزج، دستجرد، سطوه و سرتخت اشاره کرد و افزود: تعویض ۲۷۸ اصله پایه فرسوده با اقدام نصب پایه جدید از جمله اقدامات اصلاح و بیهنه سازی در طرح بهارستان بوده است.

مدیر توزیع برق شهرستان گفت: همچنین به منظور جذب سه هزار و ۲۲۴ مشترک جدید برق در شهرستان شاهرود، افزون بر ۲۶ هزار متر شبکه فشارمتوسط و فشارضعیف هوایی و زمینی در شاهرود احداث شده است و این مهم تعداد مشترکان برق شهرستان را تا پایان سال ۱۴۰۲ به عددی بالغ بر ۱۰۹ هزار مشترک رسانده است.

وی از اقدام جهادی پرسنل در برق شاهرود در راستای اصلاح بیش از ۱۷۳ هزار متر شبکه فشارضعیف و متوسط خبر داد و اضافه کرد: در سال گذشته بیش از ۷۹ هزار متر از شبکه سیم مسی با هدف جلب رضایت مشترکین، کاهش سرقت، تقلیل تلفات و کاهش خاموشی های ناخواسته به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

او به احداث ۱۵ دستگاه ایستگاه هوایی و زمینی توزیع برق در نقاط مختلف شهرستان جهت تغذیه پایدار مشترکین اشاره کرد و افزود: با توجه به افزایش ظرفیت پست های برق به میزان سه هزار و ۵۷۰ کیلوولت آمپر در سال گذشته، مجموع ظرفیت پستهای توزیع برق شهرستان به عددی افزون بر ۱۹۲ مگاولت آمپر رسیده است.

فرخ زاده اظهار داشت: نصب یک دستگاه اتوبوستر در روستای احمدآباد بیارجمند با هدف بهبود پروفیل ولتاژ در منطقه خارتوران بیارجمند، احداث ۳۷ دستگاه پست هوایی و اختصاصی به ظرفیت شش هزار و ۵۰۵ کیلوولت آمپر، اصلاح و بهینه سازی ۱۵ دستگاه پستهوایی موجود و افزایش ظرفیت جهت تامین برق متقاضیان جدید، احداث ۹۳۸ متر شبکه روشنایی معابر بلوار شهید میرحسینی شهرک همت، نصب ۱۶ دستگاه تابلو دیماندی جهت تامین برق مشترکین، تعویض ۶۶ دستگاه تابلو کنترل پذیر، نصب ۱۲۱ دستگاه LMS و ۶۷ دستگاه کنتاکتور جهت کنترل پذیر نمودن اشتراکهای دیماندی، احداث ۸۹۴ متر شبکه فشارضعیف هوایی جهت تامین برق طرح مسکن های ملی بیارجمند، کابل کشی زمینی ۲۰ کیلوولت میدان آزادی به طول ۱۲۰۰ متر و اصلاح و بهینه سازی شبکه فشارضعیف هوایی در روستاهای دیرج و دستجرد از مهمترین اقدامات شاخص صورت گرفته در عرصه خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان شاهرود بوده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901218

دیگر خبرها

  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • طراحی کوپه، قدرت پیکاپ؛ یکی از عجیب‌ترین خودروهای امسال رونمایی شد(+عکس)
  • رونمایی از نخستین چاپ برگردان روزنامه ادب
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • شکلات های مخصوص المپیک تولید شد + نحوه تولید | ویدئو
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر