Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@15:33:20 GMT

سامانه های رطوبتی اسفندماه وارد کرمان می شود

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۶۵۴۷۹

سامانه های رطوبتی اسفندماه وارد کرمان می شود

رفسنجان - سرپرست اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: الگوها نشان می دهد اسفندماه با سامانه های رطوبتی مواجه هستیم و امیدواریم در پایان اسفند و در فروردین سال آینده بارش داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین ذهبی نژاد بعدازظهر سه شنبه در نشست خبری در رفسنجان اظهار داشت: با توجه به وجود محصول استراتژیک پسته در رفسنجان کارهای خوبی را در استان و کشور انجام دادیم و با این سامانه از سال ۹۴ و سال ۹۵ در چند سال پی در پی به طور ویژه در سرمازدگی های بهاری اطلاعاتمان را مستقیم در اختیار کشاورز گذاشتیم و توصیه ها را داده و کشاورز را تا پایان بحران هدایت کردیم و خدمات دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سالیان گذشته خدمات مستمری را در خصوص هواشناسی کشاورزی از طریق همکاران در اداره کل داشته و داریم و در رفسنجان با پیگیری های مستمر رئیس اداره هواشناسی رفسنجان و همکاران وی توانستیم کارهای خوبی را در خصوص سامانه تهک انجام دهیم.

وی بیان داشت: با بازخوردهای خوبی که داشتیم، سامانه هواشناسی تهک را به سایر شهرستانهای پسته خیز استان شامل زرند، سیرجان، شهربابک، انار و راور در بحث سرمازدگی با همکاری جهاد کشاورزی این شهرستانها تسری دادیم.

سرپرست اداره کل هواشناسی استان کرمان تصریح کرد: امسال امیدواریم سرمازدگی و ناهنجاریهای دمایی را نداشته باشیم اما موضوع را رصد می کنیم و پیش بینی ها را داریم.

ذهبی نژاد خبر داد: کار ویژه ای که در رفسنجان در منطقه جوادیه در بحث پیشگیری از سرمازدگی انجام می دهیم راهکارهای مختلفی از جمله دودزایی، مه پاشی و محلول پاشی برای اولین بار در کشور است.

ذهبی نژاد عنوان کرد: در شهرستان رفسنجان سه ایستگاه خودکار هواشناسی، یک ایستگاه سینوپتیک سطح زمین، یک ایستگاه سینوپتیک فرودگاهی و یک اداره تحقیقات هواشناسی کشاورزی را داریم و این شهرستان جزو دو شهرستان استان است که هر سه نوع ایستگاه هواشناسی فعال را دارد.

سرپرست اداره کل هواشناسی استان کرمان با بیان این مطلب که این اقدام در راستای اقتصاد مقاومتی و راهکارهایی که افزایش ارزش افزوده برای کشاورزان داشته باشد، اظهار داشت: اگر خدای ناکرده با سرمازدگی مواجه باشیم پا به پای کشاورزان و دستگاههای ذیربط جلو می رویم و ارائه خدمات خود را انجام می دهیم و وظیفه خود می دانیم که در راستای رسالت اجتماعی خود خدمات خود را به نحو احسن انجام دهیم.

ذهبی نژاد در ادامه با اشاره به تغییرات اقلیمی تصریح کرد: جو و اتمسفر یک کلیت است و عمومیت دارد، یکسری ورود و خروج به این جو داریم در طول سالها و قرنهای گذشته جو کنشها و واکنشهایی را داشته است و تغییرات در این کنش و واکنشها در نقطه دیگری از زمین اثر خود را نشان می دهد.

وی افزود: در چند سال اخیر به خصوص پس از انقلاب صنعتی دی اکسید کربن و آلاینده های جوی افزایش داشته و این چرخه متعادل جو و ناهنجاریهای اقلیمی به وجود آمده است.

ذهبی نژاد تصریح کرد: ایران به طور کلی کشوری با آب و هوای خشک است اما در کشور تغییرات اقلیمی داشته ایم سالها ترسالی و سالهای متمادی خشکسالی را داریم که جزو ماهیت اقلیمی است اما کشور ما کم بارش تر و دما گرمتر شده است و این موضوعات سبب شده فرآیندهای طبیعی جوی را مشاهده نکنیم.

سرپرست اداره کل هواشناسی استان کرمان بیان داشت: الگوها نشان می دهد اسفندماه با سامانه های رطوبتی مواجه هستیم و امیدواریم در پایان اسفند و در فروردین سال آینده بارش داشته باشیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۵۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۲ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: بتدریج تا ساعات بعدازظهر و شب بارش‌ها به مناطق مرکزی و شمالی استان و سایر جزایر خلیج فارس خواهد رسید و بامداد پنجشنبه، مناطق شرقی استان، تحت تاثیر فعالیت این سامانه بارشی قرار می‌گیرند.

مجتبی حمزه نژاد افزود: فعالیت این سامانه برای روز پنجشنبه در استان همراه با رگبار باران، رعد و برق، گاه تگرگ و تندباد لحظه‌ای پیش بینی می‌شود که آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل‌ها را نیز به همراه دارد.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان به شهروندان توصیه کرد از قرارگیری در حریم و بستر رودخانه‌های فصلی و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۱ اردیبهشت

حمزه نژاد افزود: روز جمعه در برخی نقاط استان، رگبار باران و رعد و برق انتظار است.

وی گفت: در روز چهارشنبه خلیج فارس و غرب تنگه هرمز، و پنجشنبه، تمامی مناطق دریایی استان با وزش باد‌های نسبتاً شدید شمال غربی تا شمال شرقی مواج پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان افزود: در این مدت بیشینه سرعت باد به ۵۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از ۲ متر می‌رسد.

حمزه نژاد توصیه کرد در این مدت شناور‌های سبک صیادی و تفریحی از رفت و آمد خودداری کنند و تمهیدات لازم برای رفت و آمد ایمن سایر شناور‌ها صورت گیرد.

ازنظر دمایی، امروز در مناطق و جزایر غربی استان و روز پنجشنبه در سطح استان، کاهش محسوس دمای بیشینه (سه تا ۷ درجه سلسیوس) انتظار است.

دیگر خبرها

  • فعال شدن سامانه بارشی از امروز در کرمان
  • سامانه بارشی وارد آذربایجان شرقی می‌شود
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۲ اردیبهشت
  • جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد
  • استقرار سامانه بارشی در استان ایلام تا پایان هفته
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در کرمان
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی / احتمال رخداد تگرگ در کرمان
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • صدور ۲ هشدار نارنجی و زرد با وقوع تندباد لحظه‌ای و رعدوبرق در اصفهان
  • باران میهمان ارتفاعات جنوبی کرمان می‌شود